شیراز مرغ
شرکت شیراز مرغ در سال 1370 با به کارگیری 20 نفر پرسنل (در بزرگراه امام خمینی-شهرک رضوان) در زمینی به مساحت 500 متر مربع در قالب کشتارگاه سنتی طیور شروع به فعالیت کرد.
در سال 1372 با افزایش مساحت زمین به 1800 متر مربع و احداث سالنهایی چون ، تونل انجماد و سردخانه نگهداری، پروانه بهرهبرداری را اخذ نموده و فعالیت شرکت از شکل سنتی به صنعتی تغیر یافت و تعداد پرسنل نیز حدود 70 نفر افزایش یافت. در سال 1374 شرکت شیرازمرغ با خرید زمینی به مساحت 18000 متر مربع عملیات احداث بنا و نصب ماشینآلات و تجهیزات آغاز گردید. در اواخر سال 1375 شرکت شیرازمرغ فعالیت خود را افزایش داد و قسمتی از کشتارگاه قدیم را به واحد بستهبندی گوشت سفید و تولید خمیر مرغ تبدیل کرد. در سال 1378 پروانه بهرهبرداری جدید از اداره کل دامپزشکی اخذ گردید و تعداد پرسنل شرکت به 400 نفر رسید. در سال 1380 با خرید 23000 متر مربع زمین و افزایش مساحت واحد تولید و احداث سالنهای جدید (بستهبندی، تونلهای انجماد و سردخانه نگهداری محصول) فعالیت خود را افزایش داد. از سال 1384 به بعد با تکمیل طرح و نصب خط آبچکان، تولیدات به 160 تن در روز افزایش یافت. در سال 1385 شیراز مرغ به عنوان اولین کشتارگاه صنعتی طیور موفق به اخذ استاندارد ملی در تولید مرغ منجمد و مرغ منجمد بدون آنتی بیوتیک گردید.
کیفیت اتفاقی نیست !!!
دارای استاندارد ملی ایران
گواهی نامه مصرف کننده
کشتارگاه شرکت شیراز مرغ دارای رتبه A کشتارگاهی