شركت شيرازمرغ در سال 1370 تاسيس وبا بكارگيري حدود 20 نفر پرسنل فعاليت خود را در قالب كشتارگاه سنتي طيور در محل دفتر فعلي شركت واقع در بزرگراه امام خمینی – شهرک رضوان در زميني به مساحت حدود 500 متر مربع آغاز نمود .در سال 1372 با افزايش مساحت زمين به 1800 متر مربع واحداث سالن هاي توليد ،تونل انجماد وسرد خانه نگهداري پروانه بهره برداري از اداره كل صنايع فارس اخذ وفعاليت شركت از شكل سنتي به صنعتي تبديل گرديد و تعداد پرسنل نيز با توجه به بالا رفتن ظرفيت توليد به حدود 70 نفر افزايش يافت .درسال 1374 با اجراي مرحله اول توسعه شركت ، با خريد زميني به مساحت 18000 متر مربع در محل فعلي كشتارگاه عمليات احداث بنا ونصب ماشين آلات وتجهيزات آغاز گرديد و با پايان مرحله ساخت بنا ونصب وتكميل ماشين آلات وتجهيزات ،كشتارگاه جديد شركت در اواخر سال 1375 آغاز به فعاليت نمود وقسمتي از محل كشتارگاه قديم به واحد بسته بندی گوشت سفید و توليد خمير مرغ تبديل شد كه در سال 1378 نيز پروانه بهره برداري جديد توسط اداره كل دامپزشكي واداره كل صنايع فارس صادر گرديد وتعدادپرسنل شركت به 400 نفر افزايش يافت .در آن سال به دليل نوسانات شديد توليد مرغ زنده به طور هم زمان 4 واحد مرغداري نيز كه در طي سال ميزان توليد آن ها بالغ بر 2000 تن مرغ زنده بود ،خريداري گردید.در مرحله بعدي توسعه در سال 1380 با خريد حدود 23000 متر مربع زمين در مجاورت كشتارگاه شركت و افزايش مساحت واحد توليد به حدود 41000 متر مربع احداث سالن هاي جديد بسته بندي ،تونلهاي انجماد وسردخانه هاي نگهداري جديد آغاز كه از سال 1384 به بعد با تكميل طرح واستفاده از ظرفيتهاي توليدي شركت ونصب خط آب چكان ظرفيت انجماد شركت با بهره برداري از 7 واحد تونل انجماد به160 تن در روز افزايش يافته و 5 واحد سردخانه هاي نگهداري شركت نيز 500 تن ظرفيت دارند تعداد پرسنل شركت نیز به حدود 700 نفر افزايش يافته است در ادامه روند ر و به رشد و افزايش اعتبار و بهبود كيفيت توليدات در سال 1385 شيراز مرغ به عنوان اولين و تنها كشتارگاه صنعتي طيور موفق به اخذ استاندارد ملي تشويقي در توليد مرغ منجمد و مرغ منجمد بدون آنتی بیوتیک(موسوم به مرغ گرم) گردید. در ضمن با ایجاد مقدمات لازم برای دریافت استاندارد تشویقی در سایر زیرگروههای تولیدی توفیق دریافت استاندارد تشویقی برای مرغ گرم و مرغ سبز گرم در سال 1390و برای گوشت قرمز منجمد در سال 1392 را داشته ایم. در راستاي بهبود كيفيت توليدات و سيستم مديريت شركت موفق به اخذ گواهينامه HACCP در زمينه سيستم مديريت سلامت غذايي در توليد ، قطعه بندي و بسته بندي مرغ منجمد و گرم و گواهينامه های کنترل کیفیت سری ایزوISO9001:2008 ، در زمينه سيستم مديريت كيفيت در توليد ، قطعه بندي وبسته بندي مرغ منجمد و گرم ، استاندارد ISO22000:2005 جهت بهداشت مواد غذایی و استاندارد ISO14001:2004 که استانداردی زیست محیطی است ،شده است . موفقیت شرکت در دریافت گواهینامه حلال در اکتبر 2012 برای مرغ منجمد وپکیج های تولیدی گوشت و مرغ با تلاش مدیران ارشد ، مدیران میانی ، کارمندان و کارگران زحمتکش شرکت میسر گردیده است. با افزايش حجم توليدات شركت و به منظور كاهش آلايندگي محيط زيست ،سيستم تصفيه ، فاضلاب شركت با طراحي جديد و امكانات وسيع تر در ارائه زنجيره فعاليت توليدي شركت راه اندازي شده است. ودر نهایت به منظور افزايش ظرفيت توليدي و بالا بردن ميزان ظرفيت سردخانه هاي نگهداري با خريد قطعه زميني به مساحت 21000 متر مربع در مجاورت شركت و اخذ جواز تأسيس احداث سردخانه 10000 تني از سازمان صنايع و معادن و تسریع در عمليات ساختماني ظرفيت توليدي شركت حداقل دو برابر افزايش يافت و در نهایت با اجرای عملیات راه اندازی سردخانه 500 تنی ظرفیت شرکت باعث بهبود سیستم خرید و انبارداری شرکت شده است. در حال حاضر نيز به طور همزمان با تغيير سيستم سردخانه و تونل انجماد شركت از فریونی به آمونياكي و نیز با تغییر سوخت مصرفی از نفت گاز(گازوییل) به گاز طبیعی توان توليدي و انجماد شركت بالاتر رفته است

برای مشاهده محصولات شیراز مرغ کلید زیر را فشار دهید

لوگو شیرازمرغ